Duurzaam en comfortabel cruisen

Rekeninghouden met het klimaat en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Binnen de watersport branche zien we dat dit ook steeds meer van belang is. De Seafaring 44 is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar motorjachten met een zeer laag energieverbruik, minimale onderhoudskosten en comfortbel vaargedrag.

Uiterst efficiënte rompvorm

De Seafaring 44 is volledig gebouwd door ons eigen ervaren en gedegen productieteam. Het speciaal ontwikkelde onderwaterschip zorgt ervoor dat de Seafaring 44 zeer zuinig kan varen. Dit brengt u in staat om honderden mijlen af te leggen op één volle brandstoftank.

Duurzamere manier van bouwen

Ieder onderdeel aan boord van de Seafaring 44 is nauwkeurig gedocumenteerd. Van iedere bout tot kastlade alles is bijgehouden. Hierdoor zijn onderdelen gemakkelijker te vervangen en hergebruiken.

Eco cruising

Door het lage brandstofverbruik van de Seafaring 44 hoeft u zich geen zorgen te maken over waar het volgende brandstofinlaatpunt is. De standaard brandstoftank van de Seafaring 44 heeft een inhoud van 2 x 500 liter, waarmee u maar liefst 1.000 nautische mijlen kunt afleggen met een comfortabele kruissnelheid van 10 knopen per uur. Zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat er altijd voldoende stroom aanwezig is tijdens uw verblijf aan boord. Het enige wat u hoeft te doen is genieten en bepalen wat de koers van uw ontdekkingstocht is.

Meer weten over de Seafaring 44?

Wilt u meer weten over de Seafaring 44, vraag hier dan vrijblijvend de brochure van Seafaring 44 aan.

02 augustus 2017

  Terug naar het overzicht