Fotosessie: Een kijkje binnen in de Seafaring 44

Nadat wij onlangs de fotoreportage van de Seafaring 44 op het IJsselmeer publiceerden, vonden wij het tijd om ook het interieur van de Seafaring 44 Coupé eens goed uit te lichten. Duidelijk zichtbaar is de moderne en eigentijdse uitstraling van het jacht. Tel daar de moderne technieken en de enorme hoeveelheden licht in alle vertrekken bij op en het totaalplaatje is compleet.

ALL ABOARD OP DE SEAFARING 44

We maken u er graag op attent dat u zelf ook een kijkje kunt nemen aan boord van de Seafaring 44 Coupé. Dit kan tijdens het botenevenement Motorboot Sneek op 3, 4 en 5 november. Zo krijgt u de beste indruk van de omvang en de hoge afwerkkwaliteit van het schip. Hier kunt u dan ook een proefvaart aanvragen en we zijn enthousiast om u meer over het schip te vertellen. Tot die tijd kunt u hieronder genieten van een aantal interieurfoto’s.

PROEFVAART SEAFARING 44 COUPÉ AANVRAGEN

Wilt u meer weten over ons of wilt u nu alvast een proefvaart aanvragen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0566 760 760 of stuur een email naar info@seafaring.nl.

20 oktober 2017

  Terug naar het overzicht