Het grootste watersportevenement van het noorden

In het weekend van 3, 4 en 5 november 2017 is het weer zover! Dan is de Motorboot Sneek, hét grootste botenevenement van het noorden van Nederland. De Motorboot Sneek heeft voor ieder type watersportliefhebber wat te bieden. Het aanbod bestaat uit meer dan 400 boten. Zowel nieuwe als gebruikte modellen, luxe of juist eenvoudig. Watersport van dichtbij beleven, daar draait het hele weekend om. U kunt eenvoudig een route samenstellen langs de verschillende aanbieders en op een leuke manier de verschillende jachten ontdekken. Op de website van Motorboot Sneek kunt u meer informatie vinden over het evenement.

Ervaar de Seafaring 44 Coupé

Wij zijn natuurlijk aanwezig met de Seafaring 44 Coupé. Dit luxueus ingerichte en moderne motorjacht mag u niet missen tijdens het event. We heten u graag welkom op het event om het unieke en ruime jacht ter plekke te ontdekken. We vertellen u graag meer over het schip, maar de allerbeste impressie krijgt u door zelf aan boord te komen van de Seafaring 44 Coupé. Gedurende Motorboot Sneek ligt de Seafaring 44 Coupé aan de steigers bij Aquanaut in Sneek.

Navigatie adres:

Aquanaut
Selfhelpweg 9
8607 AB, Sneek

Vraag nu uw proefvaart aan

Bent u nieuwsgierig naar de Seafaring 44 Coupé en kunt u niet wachten tot de Motorboot Sneek? Wij nodigen u graag uit in Grou voor een bezichtiging of om een proefvaart te maken. Voor het maken van een afspraak of andere vragen omtrent de Seafaring 44 kunt u ons bereiken op 0566 760 760 of info@seafaring.nl

27 september 2017

  Terug naar het overzicht