Motorboot Sneek 2019

Het mooie lenteweer heeft weer zijn intrede gedaan. Het is daarom het perfecte weer om het watersportseizoen in te luidden. Mocht u nog opzoek zijn naar de perfecte boot waarmee u dit jaar op de Nederlandse wateren wilt varen, dan heeft Motorboot Sneek wellicht de boot waarnaar u opzoek bent. 

In het weekend van 12, 13, en 14 april 2019 vindt Motorboot Sneek plaats. Dit is een unieke botenshow in Sneek en tevens de grootste motorbotenshow van het Noorden. Wij zullen hier staan met het ruime schip Seafaring 44 waar u ook nog eens een kijkje in kunt nemen. Ook vertellen wij u graag over de Seafaring 34 die wij medio juni in Nederland zullen introduceren. 

Motorboot Sneek is het perfecte evenement om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen bij verschillende boten. U bent welkom van 10:00 – 17:00 om onder het genot van een hapje en drankje om u te laten informeren over de laatste trends. Motorboot Sneek is kortom een goed evenement om mogelijk u droomboot te vinden en daarmee is het ook nog eens een leuk dagje weg.

Wij zien u graag, tot ziens. 

 

08 april 2019

  Terug naar het overzicht