Motorjacht voor stedentrips en eilandtochten

De zeewaardige Seafaring 44 motorjachten zijn standaard uitgerust met de B – Offshore certificering. Dit maakt het mogelijk om heerlijke, ontspannen tochten te maken naar bijvoorbeeld de Nederlandse, Duitse of zelfs Deense Waddeneilanden. Zo kunt u er gemakkelijk even tussenuit om te genieten van het strand en de natuur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere bestemming. Hieronder vindt u een aantal mogelijke bestemmingen voor uw reis.

Varen over het IJsselmeer en de Friese Meren

De Friese Meren en het IJsselmeer mogen natuurlijk niet ontbreken. Hier kunt u heerlijk genieten van de natuur en de vele steden en dorpen ontdekken. De oversteek over het IJsselmeer is met de Seafaring 44 ook zo gemaakt. Wilt u een dagje naar Enkhuizen, Leeuwarden, Lelystad, Groningen of Amsterdam? De mogelijkheden liggen aan uw voeten, u hoeft alleen nog maar een koers te zetten.  

Stedentrip naar Londen of Berlijn

De Seafaring 44 is ook thuis op rivieren, meren en kanalen waardoor steden gemakkelijk te bereiken zijn. Zo kunt u de oversteek naar Engeland maken om te shoppen in Londen, een stedentrip naar Berlijn maken of zelfs koers zetten naar Parijs.

De zon achterna

U kunt er ook voor kiezen om de zonovergoten kustlijnen van het Middellandse Zeegebied te verkennen en volop te genieten met een goed boek vanaf het zonnedek. Zo kunt u ook zuidelijkere steden bezoeken, zoals Marseille en Monaco. Vergeet dan niet om Barcelona te bezoeken of één van  de vele andere kuststeden.

Dit maakt van de Seafaring 44 het ideale schip voor zowel stedentrips, eilandbezoeken, ontdekkingsreizen, riviertochten, en gezellige familie-uitjes.

Benieuwd naar meer?

Wilt u meer weten over de zeewaardige Seafaring 44 motorjachten of een proefvaart maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 0566 760 760 of via info@seafaring.nl. Daarnaast kunt u via het aanvraagformulier op onze contactpagina een brochure aanvragen van de zeewaardige Seafaring 44 motorjachten.

12 december 2017

  Terug naar het overzicht