Nog twee dagen te bekijken op de HISWA

Nog even en dan is de HISWA te water alweer afgelopen. Wij hebben al een aantal mooie dagen gehad met een hoop bezichtigingen, goede vragen en enthousiaste reacties over de Seafaring 44 Coupé. Helaas is het einde van de HISWA alweer in zicht. Bent u nog niet langs geweest op de HISWA te water? Wij staan vandaag en morgen nog voor u klaar op standnummer A14 om u aan boord van de Seafaring 44 Coupé te verwelkomen.

Ervaar Seafaring 44 Coupé zelf

Om echt kennis te kunnen maken met de Seafaring 44 Coupé dient u dit unieke motorjacht zelf te ervaren. Tijdens de HISWA leiden wij u graag rond door het schip en kunt u vooral zelf ontdekken waarom de Seafaring 44 Coupé een motorjacht is om optimaal op te genieten. Zo kunt u zelf kennis maken met het pilothouse met 360 graden view, de ruime indeling van het schip, het eigentijdse design en de lichtovergoten salon.

Plattegrond en kaarten

Heeft u nog geen toegangskaarten voor de HISWA te water? Op de website van de HISWA kunt u gemakkelijk tickets bestellen. Bent u op zoek naar de plattegrond van de HISWA te water en de locatie van de Seafaring Yachts stand? Met behulp van de plattegrond van de HISWA te water 2017 met Seafaring Yachts kunt u ons gemakkelijk vinden.

Heeft u de HISWA te water gemist?

Bent u benieuwd naar de Seafaring 44 Coupé maar is het u niet gelukt is om de motorjacht te bezichtigen op de HISWA te water? Wij nodigen u graag uit in Grou om kennis te maken met de Seafaring 44 Coupé. Via onze contactpagina kunt u een afspraak maken en een brochure aanvragen.      

01 september 2017

  Terug naar het overzicht