Ontdek Seafaring 44 op de HISWA

Wij nodigen u graag uit voor de HISWA.

Wij nodigen u graag uit voor de HISWA.


Wilt u bij de primeur van de Seafaring 44 in Nederland zijn? Dan nodigen wij u graag uit. U ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging met entree kaartje voor de HISWA te water.

Aanvragen

Nog even en dan staat de HISWA te water alweer voor de deur! Voor de zesde keer is er in de Amsterdam Marina op het terrein van de  voormalige  NDSM-werf (Werfkade 2, 1033 RA) van alles te beleven. De HISWA te water is het evenement voor waterportliefhebbers. Of u nou een nieuwe boot wilt kopen, zich oriënteert op de nieuwste modellen of de laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw wilt ontdekken. Van 29 augustus t/m 3 september is er voor iedere watersportliefhebber wat te beleven!

Waar kan ik de Seafaring 44 Coupé vinden?

De primeur van de Seafaring 44 is op de HISWA te water waarop wij een mooie plaats hebben bemachtigd. Op standnummer A14 staan wij klaar om u te verwelkomen aan boord van de Seafaring 44 Coupé. Geen vraag is te gek en u kunt zich aanmelden om als één van de eersten in Nederland een proefvaart te maken.

Kunt u niet wachten tot de HISWA? Vraag hier dan alvast vrijblijvend de brochure van de Seafaring 44 aan.   

Activiteiten op de HISWA

Naast de verschillende exposanten biedt de HISWA te water een boordevol activiteitenprogramma aan voor jong en oud. Zo kunt u proefvaren met diverse boten, zeilles krijgen in een Optimist, aan boord stappen van een reddingsboot van de KNRM en kans maken op prijzen door uw manoeuvreer kunsten te tonen.

Tickets voor de HISWA bestellen?

Heeft u nog geen ticket voor de HISWA te water? Zorg dat u erbij bent en mis de primeur van de Seafaring 44 Coupé niet! Op de website van de HISWA te water kunt u gemakkelijk tickets bestellen.

Route naar de HISWA

Of u nou te voet, met de fiets, openbaar vervoer of de auto naar de HISWA te water komt, met behulp van de routebeschrijvingen van de HISWA kunt u het niet missen.

04 augustus 2017

  Terug naar het overzicht