Seafaring op de Hiswa te Water 2018

Dit jaar staat Seafaring weer op de Hiswa te Water tijdens de grootste botenshow van Nederland (5 - 9 september). Dit jaar net iets specialer omdat het voor de eerste keer gehouden wordt in Lelystad in plaats van Amsterdam. We kijken erg uit naar de beurs en we laten u graag zien hoe bijzonder de Seafaring is. Dit jaar nemen we de Seafaring 44 weer mee en er is nieuws over de Seafaring 36, het kleinere broertje. We verwachten deze eind van dit jaar te kunnen leveren.

Heeft u interesse in of bent u benieuwd naar dit unieke motorjacht dat zich kenmerkt door strakke lijnen, bijzonder veel ruimte en zijn krachtige vaareigenschappen? Kom dan even bij ons langs op de beurs zodat u het gevoel van deze boot kunt ervaren en wij u kunnen informeren over de mogelijkheden met de Seafaring 44 of de Seafaring 36. U vindt ons op ligplaats D-26. Komt u in het bijzonder voor ons? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier voor een gratis kaartje voor de HISWA te Water.

De Hiswa te Water vindt plaats vanaf woensdag 5 september tot en met zondag 9 september vanaf 10:00 tot 18:00 en op vrijdag 7 september tot 20:00.

06 augustus 2018

  Terug naar het overzicht