Terugblik boot Düsseldorf

Afgelopen week waren wij te vinden op de grootste botenshow van de wereld, de boot Düsseldorf. Hier hebben wij veel bezoekers mogen verwelkomen aan boord van ons motorjacht, de Seafaring 44 Coupé. Wij hebben met veel plezier deelgenomen aan de boot Düsseldorf en willen iedereen hartelijk danken voor het bezoeken van onze stand.

Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen en dat wij al uw vragen hebben beantwoord. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek toch nog vragen voor ons hebben, dan horen wij dat  graag!

Boot Düsseldorf gemist?

Heeft u de boot Düsseldorf of onze stand gemist? Geen zorgen u kunt online een digitale rondleiding maken aan boord van de Seafaring 44 Coupé.

Start de rondleiding

Volgende watersportevenement

Het volgende watersportevenement is alweer in zicht! Op 6, 7 & 8 april 2018 zullen wij deelnemen aan de Motorboot Sneek. Deze unieke botenshow is tevens de grootste botenshow van het noorden. Doordat de Motorboot Sneek een “In Water” show is kunt u het schip in het water bekijken. Wij zullen u tijding informeren over onze deelname aan de Motorboot Sneek.

Eerder de Seafaring 44 bezichtigen?

Kunt u niet wachten tot april en wil u alvast een kijkje nemen aan boord van dit unieke motorjacht? U bent ten allen tijde van harte welkom on de Seafaring 44 Coupé te komen bekijken in onze showroom te Grou.

01 februari 2018

  Terug naar het overzicht