Terugblik op de HISWA te water in Lelystad

Het is alweer voorbij, de vijfendertigste editie van de HISWA te water in Lelystad. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst die voor het eerst in Lelystad werd georganiseerd. Wat een succes!

Finalist Best Of Boats Awards

De vijf dagen zijn voorbij gevlogen! We hebben veel mensen van diverse nationaliteiten mogen ontvangen op de Seafaring 44. Zodra mensen aan boord stapten werden zij blij verrast door de ruimte in de salon en benedendeks. De fysieke ruimte stelt u in staat om overal in het jacht te staan en het 360 graden kijkuitzicht dikt dit extra aan. Een uniek kenmerk van dit jacht waarmee ontspannen stedentrips zijn te maken in binnen- en buitenland en dat vinden wij niet alleen. De Best Of Boats Awards heeft ons als finalist bekroond in de categorie 'beste boot om mee te reizen'. Zonder dat er al een winnaar gekozen is voelt dit toch als erkenning voor ons harde en gepassioneerde werk om een jacht te maken waarmee comfortabel te reizen is.

Primeur: Seafaring 36

Tijdens de HISWA te water hebben we ook een primeur aangekondigd: het tweede model van Seafaring Yachts! De iets compactere Seafaring 34 met dezelfde vaareigenschappen als de Seafaring 44 is vanaf begin 2019 leverbaar en te zien op Boot Düsseldorf. We hebben hele positieve reacties ontvangen op Seafaring 34.

Inmiddels ligt de Seafaring 44 weer op zijn vertrouwde plek in de verwarmde showroom van Bmarine in Grou. Wij hebben komend weekend 15 en 16 september Open Huis. Wilt u met eigen ogen de ruime salon bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit om bij ons op visite te komen. Wij geven u graag een rondleiding bij ons familiebedrijf.

Vragen & opmerkingen

Heeft u vragen over de Seafaring 44 of Seafaring 36 of wilt u iets anders aan ons kwijt? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat wij zo spoedig mogelijk reageren.

12 september 2018

  Terug naar het overzicht