Terugblik op de HISWA

De HISWA te water is helaas alweer afgelopen. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde HISWA te water. De introductie van de Seafaring 44 Coupé bij de Nederlandse watersporter is in onze ogen zeker geslaagd! We hebben heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over het schip.

Verassend ruim schip

De Seafaring 44 Coupé valt op door zijn rechte raampartijen. Juist daardoor waren veel bezoekers ook erg nieuwsgierig naar de binnenzijde van het schip. Nadat we ze een rondleiding hadden gegeven, waren de bezoekers direct positief verrast door de ruimte en efficiënte indeling van het schip.

Met name de leefruimte binnen in de salon werd als zeer prettig en vooral ruimtelijk en licht ervaren. Over het algemeen waren de bezoekers het meest onder de indruk van het panoramisch uitzicht in de salon.

In gesprek met watersporters

We hebben met veel verschillende watersporters mogen spreken. Watersporters die gericht zijn op energiezuinig varen, maar ook mensen die op zoek zijn naar een schip waar ze een langere tijd op kunnen verblijven. Met name veel (ex)zeilers waren geïnteresseerd in de Seafaring motorjachten. Niet alleen de Nederlanders waren te spreken over de boot, ook Duitsers en Belgen waren zeer positief.

Toch wel iets groter dan verwacht

Sommige bezoekers vonden de boot toch wat te groot. Gelukkig konden we hen alvast enthousiasmeren over de Seafaring 33 met een lengte van 10,80 meter die volgend jaar in het 2e kwartaal uit gaat komen.

Lancering op de HSIWA gemist?

Bent u er nog niet aan toe gekomen om de Seafaring 44 Coupé te bekijken dan hoeft u niet te treuren. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging in onze showroom. Via onze contactpagina kunt u een afspraak maken en een brochure aanvragen.

11 september 2017

  Terug naar het overzicht