Uitnodiging boot Düsseldorf

Van 20 tot en met 28 januari is het weer tijd voor de grootste botenshow van de wereld, de boot Düsseldorf! Tijdens de botenshow tonen 1.800 exposanten een breed aanbod aan producten voor de watersport branche. De Seafaring 44 Coupé mag hier natuurlijk niet ontbreken! Tijdens het evenement zijn wij te vinden op standnummer: 4A56. Hier verwelkomen wij u graag aan boord voor een rondleiding onder het genot van een hapje en een drankje.

Nominaties European Powerboat of the Year 2018

Tijdens de boot Düsseldorf worden ook de awards voor The European Powerboat of the Year 2018 uitgereikt. Tijdens de eerste avond van de boot Düsseldorf zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Deze prijzenceremonie tijdens the Flagship Night is de Oscaruitreiking voor de botenbranche! Wij zijn er deze avond ook bij als genomineerde met de Seafaring 44 Coupé in de categorie “Displacement”. Wilt u deze special avond bijwonen? Meld u dan aan voor de Flagship Night op de boot Düsseldorf.

Activiteiten op de boot Düsseldorf

Naast de vele exposanten die te bezichtigen zijn tijdens het event zijn er ook veel activiteiten te ondernemen voor zowel jong als oud. Zo is het mogelijk om indoor te golfsurfen, wakeboarden, skimboarden, kite- en windsurfen. Daarnaast is het ook mogelijk om te duiken, de nieuwste vis uitrusting te proberen met tips van experts, de 90 meter lange rivier route af te leggen per kano of kajak en meer!

Toegangskaarten voor de boot Düsseldorf

Wilt u een gratis toegangskaart ontvangen voor de boot Düsseldorf? Stuur dan een mailtje naar info@seafaring.nl om van ons vrijkaarten te ontvangen.

Graag tot ziens op boot Düsseldorf   

10 januari 2018

  Terug naar het overzicht