Uitnodiging: Botenshow Motorboot Sneek

Aankomend weekend is het weer zover! Tijdens de herfst show van Motorboot Sneek op 3, 4 en 5 november staan wij weer klaar om u te verwelkomen aan boord van de Seafaring 44 Coupé. U kunt ons vinden aan de steigers bij Aquanaut in Sneek. Op de plattegrond kunt u alle deelnemende bedrijven en de locaties vinden.

Navigatie adres:

Aquanaut
Selfhelpweg 9
8607 AB, Sneek

Laat u verrassen door het 360° panoramisch uitzicht

Zoals u wellicht al heeft gezien op de interieur- en exterieurfoto’s beschikt de Seafaring 44 over een pilot house met 360° panoramisch uitzicht. Hierdoor voelt de Seafaring 44 niet alleen zeer ruim aan en is er voldoende natuurlijke lichtinval, maar kunt u ook volop genieten van het uitzicht tijdens uw reis. Om deze unieke eigenschap volledig tot zijn recht te laten komen nodigen wij u van harte uit om dit zelf te ervaren tijdens de Motorboot Sneek.

Niet alleen zeer ruim maar ook uiterst efficiënt

De Seafaring 44 jachten voelen niet alleen zeer ruim aan maar zijn ook nog uiterst efficiënt! Door de grondige ervaring en expertise van het Seafaring team hebben zij een modern motorjacht gebouwd die uniek is in zijn klasse. Door de unieke rompvorm kan de Seafaring 44 bij zijn kruissnelheid (8,5 mijl/uur) een brandstofverbruik van nog geen liter per mijl behalen. Daarnaast kunt u kiezen voor zonnepanelen waardoor u altijd voldoende stroom aan boord heeft.

Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen van de Seafaring 44 tijdens de botenshow.

31 oktober 2017

  Terug naar het overzicht