Ervaren watersportbedrijf

Ervaren watersportbedrijf

Seafaring Yachts Nederland is in de markt gebracht door een ervaren watersportbedrijf. Onder andere door ons elfjarige bestaan kunt u bij ons vertrouwen op ervaring, kennis en kunde. Wij zijn in staat u over ieder aspect van het motorjacht te verreiken met kennis en vertellen u graag alles over onze passie.

Ook uw adres voor onderhoud

Heeft u wensen voor uitbreidingen in of op uw motorjacht zoals inbouwapparatuur, een vuilwatertank of bijvoorbeeld een zoeklicht? Dan voeren wij dit uit op eigen werf, in eigen onderhoudsruimte. Door vakkundige scheepsmonteurs worden alle werkzaamheden uitgevoerd met precizie, zodat u zorgeloos kunt genieten op het water.

Betrouwbaarheid

U kunt terecht op één adres voor advies, onderhoud en zelfs winterstalling na de aanschaf van dit luxe motorjacht. U wordt geholpen door dezelfde contactpersonen als in het verleden en de lijnen zijn kort. Wij werken zo klantvriendelijk mogelijk om uw vertrouwen te winnen en te behouden. Door alles onder één dak te hebben werken wij efficiënt en zijn wij een betrouwbare partner om zaken mee te doen.

Seafaring Yachts

Singel 12
9001 XP Grou

0566 760 760
info@seafaring.nl

Brochure aanvragen

Uw contactgegevens